Jäärni Metalli Oy

Vaativatkin työt tarkasti aikataulussa!

Ammattitaitoista koneistusta asiakkaan toiveiden mukaan - Jäärni Metalli Oy

Koneistamme lastuavin menetelmin tarkalleen asiakkaiden vaatimusten mukaisia lyhytsarjoja ja yksittäiskappaleita, joita täydentävät vakiintuneelta yhteistyöverkostolta hankitut lisäpalvelut.

Vakaalla ammattitaidolla teemme myös korjauskoneistukset ja suoritamme myös rautarakennetöitä. Vakaalla ammattitaidolla teemme myös korjauskoneistukset ja suoritamme myös rautarakennetöitä.

Suunnittelusta toteutukseen

Jäärni Metalli Oy palvelee joustavasti tilaajan toiveiden ja aikataulujen mukaan. Suunnittelemme ja valmistamme tilaajan toivomusten mukaisia, tai tilaajan piirustusten mukaisia kone- ja laitekokonaisuuksia.

Jos teillä on valmistustekninen ongelma, ottakaa meihin yhteyttä, niin etsimme siihen joustavan ratkaisun sisältäen tarpeiden mukaan materiaalit, valmistuksen, pintakäsittelyn ja asennuksen.

Isommissa töissä toimimme yhdessä muiden toimijoiden kanssa yritysverkostossa ja näin varmistamme isompienkin töiden toimitusaikojen pitämisen.

Tutustu ja pyydä tarjous!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Yhteystiedot

Jäärni Metalli Oy

Mäkelänkatu 12

94600 Kemi

016-221 486

jaarni.metalli@jaarnimetalli.fi

www.jaarnimetalli.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Jäärni Metalli Oy
Mäkelänkatu 12
94600 Kemi

Y-tunnus: 08908080
Puh: +35816221486

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Jäärni Metalli Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.